Vid bokning


Viktig information till Dig som bokat ridläger!

 

Slutbetalning
Vänligen kontrollera att ni betalt anmälningsavgiften 2.000:- (i samband med anmälan) annars kan vi inte garantera platsen. Slutbetalningen, som är ridlägrets totala pris minus anmälningsavgift, skall erläggas senast 2 veckor före lägerstart står det i villkoren på anmälningsblanketten. Vi föredrar att ni betalar den i god tid före lägret så vi kan ”pricka av”. I undantagsfall kontanter första dagen.

Om ni önskar bekräftelse på betalning/anmälan – vänligen kontakta oss mail.

Ankomsttid: 13.00
Vi vill inte att ni kommer tidigare än 13.00 då vi har kort om tid mellan lägren. Det finns lunchrestaurang och kaffe/kiosk i Sparreholm och därifrån är det 5 minuter till oss. Malmköping har också trevliga ställen, det ligger ca 15 minuter från oss.

Vägbeskrivning
Följ väg 57. Mellan Sparreholm och Flen sväng av mot Helgesta. Första gården på höger sida är Björkängs Gård.

Utrustning
Ridkläder, ridhjälm och säkerhetsväst, ridskor eller stövlar, ridhandskar, regnjacka, badkläder, fritidskläder, hygienartiklar (tips; plåster), hårsnoddar, handdukar, lakan eller sovsäck Vi har torkmöjligheter för blöta kläder.
Pärm eller mapp för teorimaterial, pennor.
Ryktsaker får medtagas men obs de skall vara väl rengjorda, helst desinficerade p.g.a. smittrisk.

Allergier eller speciell mat
För kökets räkning vill vi att ni e-postar oss senast 1 vecka före ert läger om ni har allergi, är vegetarianer, el. dyl. så vi kan göra inköp.

Diverse
Vi har en liten kiosk med godis & snacks. Det kan vara bra att ha med lite fickpengar.

Egen häst
Du som har egen häst med till ridlägret – ta med eget foder och 1 egen kutterspånsbal. Kontrollera också att din häst inte utsatts för smitta och att den är fullt frisk.

Avslutning
På avslutningen har vi en uppvisning klockan 10.30 om inte annan tid har meddelats Vi bjuder föräldrar, syskon osv. på kaffe och kakor. Varmt välkomna!

Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla i sommar!

Isabella & Kaisa