Isabella

Isabella är uppväxt på en gård med islandshästar och har ridit sen fyra års ålder. Första egna hästen fick hon som sexåring, en snabb shettis (såklart) och året därpå föddes hennes första egna islandshäst Eikthyrnir som hon har kvar än. När shettisen blev för liten blev det hennes pappas islandshäst som fick ställa upp som ridhäst och läromästare.

Sen 2012 har Isabella satsat aktivt på islandshästarna då hon valde att gå gymnasiet på Wången, inriktning Islandshäst. Under sina tre år på Wången blev hon diplomerad Ridledare och Hästskötare. Hon har efter studenten jobbat på islandshästgårdarna Prästgården i Värmland och Red Feather Icelandics i USA med träning av hästar och ryttare.

Isabella har sedan 17 års ålder tävlat och tränat aktivt upp till nationell nivå och 2018 red hon sitt första SM tillsammans med Þeyr frá Akranesi. 
Hösten 2018 påbörjade Isabella sin utbildning på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS) till Verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar och har som plan att vidareutbilda sig inom SIF.

Läs om Kaisa här.